Neem contact op

Samenwerken voor Succes

Welkom bij Kuat VIPs, jouw partner in het vinden van buitengewoon talent. Wij geloven in het belang van duurzame samenwerkingen en streven ernaar om jouw organisatie echt te leren kennen – van jullie cultuur tot specifieke teambehoeften.

Op zoek naar uw perfecte VIP

Bij ons gaat het niet alleen om het invullen van vacatures. Wij gaan verder door een diepgaand begrip te ontwikkelen van jouw organisatie en wat je nodig hebt . Door nauw samen te werken, identificeren we de perfecte VIP-kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook naadloos passen bij je bedrijfscultuur en teamdynamiek.

Waarom kiezen voor ons?

  • Persoonlijke Aandacht: Wij investeren tijd om jouw organisatie en teams te begrijpen, zodat we de beste match kunnen vinden.
  • Expertise in Matching: Met onze diepgaande kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk, vinden we talent dat niet alleen competent is, maar ook gedreven is om bij te dragen aan jouw succes.
  • Toegewijd aan Succes: We streven naar langdurige relaties en bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw team versterkt wordt met de juiste mensen.

 

Samen bouwen we aan een toekomst.

Hoe pakken wij dat aan?

Expertise

Met onze ervaring in IT & HR, denken we graag met je mee wie een goede aanvulling voor je team of onderneming zal zijn.

Transparantie

We blijven altijd transparant over wensen en mogelijkheden. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies omtrent bijvoorbeeld talentbeoordeling, marktanalyse, personeelsplanning, retentie & onboarding.

Proactief

We zijn continue op zoek naar de juiste VIPs, niet enkel als we een opdracht of vacature hebben. Zo breiden we ons netwerk proactief uit.

VIP search

Nadat er een opdracht staat, voeren we een VIP search uit en leggen wij interessante VIPs aan je voor. Met al onze VIP's hebben wij een diepgaande kennismaking gevoerd. Zo zijn wij goed op de hoogte van de expertise die zij meenemen en de ambities die zij hebben.

Continue opvolging

Gedurende het hele proces, vanaf onze eerste kennismaking tot nadat een nieuwe VIP is aangesloten in je team, blijven we continue opvolgen hoe alles verloopt.

Permanente verbetering & Evaluatie

Ter afronding plannen we graag een evaluatiegesprek in omtrent de gehele procedure, om onze dienstverlening continue te kunnen verbeteren.